אודות

אנחנו חיים את הגליל. אוהבים לארח, נמצאים במסע מתמשך לאיתור חומרי גלם משובחים, מקפידים להכין את הכל בעצמנו, והכי – אוהבים אוכל טוב ואנשים שיודעים ליהנות ממנו.
אל ‘טיבי’ס’, שהוקמה על ידי שף חיים טיבי ורועי כהן בשנת 2013, נאספים מידי יום ירקות טריים ממשקים מקומיים, קמחים ביבוא מיוחד, חומרי גלם מחוות ויצרנים מקומיים, יינות מעולים של יקבים ישראליים ונתחי בשר של מרעה חופש.
את הפסטה לשות וקורצות ידיים זריזות, בצק הלחם תופח והבשר מפורק בקצבייה שבמקום וכמובן – מיושן כהלכה. הקינוחים מבוססים על פרי העונה ואת קרם הפטיסייר מערבבת בנחת הקונדיטורית המופלאה שלנו – הגר שבבו.
את מגוון המשקאות החריפים והקוקטיילים אנחנו בוחרים בקפידה, כך שיתאימו לשעה, העונה, האווירה ואיך לא – לאורחינו היקרים. התפריט שלנו חוגג אהבה לאנשים, חברות, משפחה וחוויות בלתי נשכחות.

נגישות